Regler vedr. Bland Selv
i Hejls Antenneforening


Hvad koster det?

Bland Selv pakker følger foreningens priser på de almindelige tv-pakker En Mellempakke Bland Selv (Bland Selv 10) koster det samme som Mellempakken. En mellempakke Bland Selv (Bland selv 20) koster det samme som Mellempakken+kr.60/md. En Fuldpakke Bland Selv (Bland selv 36) koster det samme som en Fuldpakke.
Se pakkepriserne - klik her . Der følger automatisk et gratis kort med din bestilling.

Hvis du i forbindelse med ønsket om at få en Bland Selv-pakke, samtidig ønske om at ændre pakken, gælder foreningens generelle regler for pakkeændring - klik her

Hvordan bestiller jeg?

Du kan kun bestille en Bland Selv-pakke ved YouSee, og du kan læse mere og bestille Bland Selv direkte hos YouSee - klik her.
Du skal være opmærksom på, at du er foreningskunde med fordelagtige pakkepriser. Derfor vises Mellempakke og Fuldpakke med Bland Selv først efter, at du har indtastet din adresse på YouSee’s hjemmeside.

Om teknik og udstyr:

Ved skift til en Bland Selv-pakke, kan Grundpakkens programmer fortsat ses på alle fjernsyn. De programmer du selv vælger, ud over Grundpakken, fremsendes som et krypteret produkt, der kræver udstyr til aflæsning af de programmer du selv har valgt.

Der skal derfor bestilles udstyr til de fjernsyn du ønsker at se dine Bland Selv-pakke på. Udstyret kan være en kortlæser, (CA-modul) eller en tv-boks.
Den første tv-boks er gratis, når du er medlem af Hejls Antenneforening.
Du skal selv bestille tv-boks eller kortlæsere til det antal fjernsyn du ønsker at se Bland Selv-pakken på – kan gøres på 7070 4040.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00