Regler vedr. Bredbånd Uden
TV i Hejls Antenneforening


Drift af foreningen

Bredbånd leveres gennem foreningens forsyningsnet på en særlig foreningsaftale med YouSee, hvor medlemmerne får særlige produkter og priser.
For at benytte foreningens tilbud og fordele, skal du være medlem af foreningen. Udgifter til drift, service og vedligehold af det lokale GigaSpeed anlæg, fordeles til medlemmerne som et årligt driftsbidrag / kontingent, der opkræves efter gældende regler, af foreningen. Du finder prisen her .

Sådan bestiller du

Hvis du endnu ikke er medlem af foreningen, er der to trin der skal gennemføres før du kan få bredbånd:
1: Du skal tilmelde dig til foreningen, så du bliver medlem. Det er GRATIS i etablerede områder. Er du i tvivl, så ring til os på 8171 5813.
2: Når du har fået en bekræftelse fra foreningen på dit medlemskab, kan du først bestille bredbånd direkte hos YouSee - klik her

Om udstyr

Når du har bestilt bredbånd ved YouSee modtager du en ordrebekræftelse og efterfølgende vil du modtage det udstyr der skal bruges, så som et gratis modem.

Hvis du allerede har en tv-pakke:

Hvis har en tv-pakke fra foreningen nu, og blot ønsker at skifte til Bredbånd Uden TV, kan du se reglerne for pakkeskift og bestille - klik her .

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00